Нова лотарија на Владата: “Фискална во рака – награда без мака“

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“, која ја најави денеска вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески. Главни награди се стан и дуќан, а секои 45 дена ќе се доделуваат автомобил и вредносни ваучери за лаптопи, велосипеди, смарт телефони, ЛЦД телевизори… Извлекувањето ќе биде во девет ...

⇐ DailyПопуларно ⇒