Нормализиран сообраќајот во источна Македонија

Според последните информации, нормализиран е сообраќајот во источна Mакедонија, главната вина за состојбите е лоцирана во ветерот, кој ги создаваше снежните навеви кај крупиште. Снегот и ледот ги наполнија ортопедските сали. Генерално состојбта по патиштата во источниот дел од државата се нормализира и сообракајот се одвива во зимски услови, е отценката ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒