Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски темпе Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒