Ниски температури од жолта фаза

Согласно со најавата од управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од жолта фаза, освен во Полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски температури кои спаѓаат во портокалова фаза, соопшти министерството за здравство. Препораките за ослободување од работни обврски на бремените жени и хронично ...

⇐ DailyТелма ⇒