Николовски: Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, изјави денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостпанство, Љупчо Николовски. Информира дека денеска почнува исплатата и на членарината во ...

⇐ DailyБриф ⇒