Невообичаени температури за јули: Еве какво време не очекува до крајот на неделата

Утринските температури од 10 до 19 степени, а максималните температури ќе достигнат до 22 односно до 31 степен. Во среда и четврток сончево и потопло време и ќе продолжи трендот на пораст на дневните температури но утрата и ноќите ќе бидат свежи. Во среда утринските температури од 8 до 17 додека пак дневните од 24 до 33 степени, а во четврток минималните од 9 до 18, додека пак дневните од 26 до ...

⇐ DailyКурир ⇒