Нема пристап за инвалидизираните лица

Од влез пред зграда до кола но со помош на друго лице. Постојана борба со лошите временски услови но и непроодните патишта ова е мрачната страна на едно секојдневие на лицата со хендикеп во овој период од годината. Елена Кочоска од „Полио плус“ објаснува дека до сега неколку пати барала одговор од агенциите задолжени за чистење и одржување на зградите зошто снегот е неисчистен а патеките пред ...

⇐ Daily24 Вести ⇒