Ова го нема ни во Данска: На вакви збунети типови не им се доверува ниту киоск, а не пак државен буџет!

Објасни се, и за универзитетите, и за образовението. Не ја заборави и поентата на буџетот, а ниту енергијата меѓу пратениците.

⇐ DailyКурир ⇒