Неизвесен и турбулентен период за новиот мандaтар

Прес-конференција на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски по првичните резултати од парламентарните избори на 11 декември 2016 Турбулентен период исполнет со сериозни преговори за формирање влада, потоа и реформи согласно препораките од Прибе, а и можни протести од незадоволните го очекуваат новиот мандатар, прогнозираат аналитичарите. Преговарање за редицата барања на партиите на ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒