Насилен избор на претседател на Собранието или одговор на барањата на граѓаните!?

Насилно превземање на власта или одговор на барањата на граѓаните, за што ќе се одлучи СДСМ. Се погласни се партиските повици до лидерот на партијата насилно да го изберат новиот спикер и да формираат Влада. И професорката Попсимонова го повика Заев, како што вели таа да се осмели. - Собери ги 67-те легално и легитимно избрани пратеници во некоја од собраниските сали и изберете претседател на ...

⇐ DailyСител ⇒