Кој народ ја прави волјата на народот?

Ако се земе како точно дека Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ не одат против волјата на народот, тогаш тој треба да се допрецизира и да каже дека не одат против волјата на 454 илјади граѓани кои гласале за коалицијата на оваа партија, но одат против волјата на 616.766 илјади граѓани кои гласале за партиите што денес имаат обезбедено парламентарно мнозинство од 67 пратеници – СДСМ, ДУИ, БЕСА и ...

⇐ DailyЛибертас ⇒