Најмногу коментари за платформата на Албанците и интервјуто на Груевски

Архивска фотографија, Средба на лидерите на Претставници на албанските политички партии. Али Ахмети, лидер на ДУИ, Зијадин Села, лидер на Движење за промени-ДПА, Гзим Острени, претседател на Унитети. Ставовите на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, изнесени во интервјуто за Дневник и платформата на ДУИ, Беса и на Алијансата за Албанците, се најкоментирани теми од нашите читатели. Изборите ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒