МПМ на оглас бара 55 новинари

Компанијата „Медиа принт Дооел“, која е фирма ќерка на МПМ што беше отворена неодамна објави оглас за вработување на 55 новинари, на определено време, со плата од 20.000 денари. На Вработени во МПМ им стигнало известување дека оние кои се заинтересирани можат да се пријават на огласот за вработување во новата фирма. Лошата финансиска состојба во овие медиуми трае со години, а пред Нова година ...

⇐ DailyАктуелно24 ⇒