Следејќи ги трендовите на Европска Унија за дигитализација на секој аспект од царинското работење, Царинската управа ги промовираше курсевите за електронско ...
сите 8 | | | веќе видена

Верувам дека ги слушнавте информациите дека Зоран Заев ќе испрати писмо до Обединетите нации со кое ќе побара сите држави-членки на ОН да го користат името ...
сите 3 | | | веќе видена

„Оваа програма ќе обезбеди финансиска и менторска поддршка на 10 талентирани студенти во текот на четиригодишен период, со цел да го стимулира нивниот ...
сите 3 | | | веќе видена

Претседателот на Асоцијацијата на архитекти на Макеодонија Мартин Пановски поднесе оставка од работната група за „Скопје 2014“, откако минатата недела Владата ...
сите 3 | | | веќе видена

Во Кавадарци, тоа е оној град во кој го прскаа апаратот за мерење на загаденост за да покаже дека ја нема, пред некои кафеани полицијата вршела проверка со ...
| | веќе видена

Оружје, дрога и запленети докази се чуваат во ходниците. Ова е сликата во Основното јавно обвинителство во Куманово, кое ги отвори вратите за екипата на 1ТВ. ...
| | веќе видена

100 години да ги осудите и цела држава да ми ја дадете, нема да ми се врати детето.. Вака пред судот сведочеше мајката на младата Тамара од Велес која почина ...
сите 4 | | | веќе видена

Со Законот за служба во Армијата на Република Македонија се уредуваат статусот, правата, обврските, должностите и одговорностите на персоналот на служба во ...
| | веќе видена

Владејачката СДСМ вечерва ќе одржи Извршен одбор на кој најважната точка ќе биде дали да се прифати фрлената ракавица од ВМРО-ДПМНЕ да има предвремени ...
| | веќе видена

next