Воведувањето на оџачарската услуга подразбира чистење и контрола на уредите за спроведување чад и опремата за ложење, со што се овозможува нормално ...
сите 2 | | | веќе видена

Што го повлече македонскиот народ по култот на поранешниот премиер Никола Груевски – дали тие што сѐ уште му веруваат остануваат во заблуда кон него како ...
| | веќе видена

Јас сум студентка од внатрешноста, бев одличен уеник во мојот град и верувајте немаше да стигнам таму каде што сум ако барем малку стандардот ни беше по добар. ...
| | веќе видена

Најостро ја осудувам грубата и тенденциозна манипулација на порталот а1он, но и на други медиуми и портали кои ја пренесоа веста со наслов дека јас наводно сум ...
сите 6 | | | веќе видена

Во рамки на проектот финансиран од Европската Унија “Воведување на национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД) кој го спроведува ...
сите 2 | | | веќе видена

Големи проблеми со декларациите на производите. Трговците на секој начин се обидуваат да го скријат рокот до кога е во употреба производот, а со тоа и да го ...
сите 2 | | | веќе видена

Демант на објавена информација, барање за извинување и на крај тужба… Ова е процедурата за реагирање на објавена информација доколку сметате дека таа не е ...
| | веќе видена

Четири дена, од понеделникот до вчера вечер, пожар зафатил површини во околината на село Мокрени. Станувало збор за т.н. подземен пожар, во кој горат паднати ...
сите 2 | | | веќе видена

next