Ако ви треба преведувач, да си го донесете од Скопје, овде се зборува на албански и еднаш веќе научете го албанскиот јазик. Ова, наводно му било кажано на ...
сите 5 | | | веќе видена

Ова е улица „Македонија“, простор наменет за пешаците. Но, тука непречено се движат и автомобили. Освен што им пречат на граѓаните во текот на прошетката, ...
сите 4 | | | веќе видена

Граѓаните коишто претрпеле штета при редовното користење на улиците, којашто е предизвикана заради оштетеноста на истите, имаат право да побараат надомест на ...
сите 4 | | | веќе видена

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи опшините Центар, Карпош, Аеродром и Гази Баба статистички се локациите каде најчесто се случуваат ...
сите 6 | | | веќе видена

Министерот за здравство Венко Филипче денеска ја посети Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија, каде во тек е реконструкција на ...
сите 16 | | | веќе видена

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (21.1.2019 г.) од 22:00 часот: -истражување: колку се функционални телефонските броеви на министерствата и други јавни ...
сите 2 | | | веќе видена

Во основното училиште „Васил Главинов“ во Велес привршуваат работите околу адаптацијата на два тоалета за учениците со ограничена мобилност. Тоалетите се ...
сите 14 | | | веќе видена

Во најновата емисија „Седмица“ на Алфа телевизија се зборува за најактуелните теми во македонската политика. -По уставните измени, Димитров ги подготвува ...
сите 3 | | | веќе видена

Во вчерашната емисија на 1ТВ гостуваше Горан Сугарески, министер за транспорт и врски кој ги презентираше своите реализирани проекти и кои се во тек, и во еден ...
| | веќе видена

Општина Кочани влезе во проектот „Зајакнување на општинските совети“, финансиран од Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), што го реализира ...
сите 2 | | | веќе видена

Министерството за труд и социјална политика објави јавни конкурси за поддршка на активности на здружениja за социјална заштита на деца на улица и психо – ...
сите 10 | | | веќе видена

next