Оваа улица позади Клиничката болница во Тетово започна да се гради пред 5 години. По неколку месеци градежните активности престанаа. Дури сега општинсктие ...
сите 2 | | | веќе видена

Скопје е полно со искршени клупи, уништени цвеќиња во парковите, демолирани детски игралишта… и на тој вандализам се одговара млако. Но вчера наеднаш Град ...
сите 4 | | | веќе видена

Во Министерството за финансии денеска ќе бидат потпишат договори за грантови и заеми преку Проектот за подобрување на општински услуги-МСИП. Договорите ќе ги ...
сите 3 | | | веќе видена

По осумнаесетти пат летово велешките деца беа на климатска рехабилитација, овој пат во Михајлово, на Кожуф. Иако државата повеќе не помага во здравствената ...
| | веќе видена

Работен состанок на генералиот скеретар на СДСМ, Ljupcho Nikolovski, со членовите и раководството на СДСМ Шуто Оризари. Разговараме за сработеното но и за она ...
сите 6 | | | веќе видена

Во Куманово е поставен првиот укажувач на лошо време или Систем за електронски водена интернет прогноза (Electronically Lead Internet Forecast) – ЕЛИФ. Уредот, ...
сите 3 | | | веќе видена

Еден советник на ДПМНЕ нападна директор на образовна институција, друг му се закануваше и го омаловажуваше, велат од СДСМ Кочани. – Деновиве сме сведоци на ...
сите 2 | | | веќе видена

Актуелните дневно-политички случувања во земјата, не можат и не смеат да бидат изговор за непочитувањето на човековите права и слободи. Последната трагедија во ...
сите 5 | | | веќе видена

Го турна распуканото стебло на канадска топола на фудбалското игралиште во населбата Превалец силниот ветер што синоќа го зафати Велес. Стеблото високо ...
сите 3 | | | веќе видена

По повод барањето СЈО да не продолжи со процесите поради компромитирноста, денеска се огласија низа функционери и членови на СДСМ преку ФБ. Сами можете да се ...
| | веќе видена

Здружението на спортски риболовци од Кичево презеде акција за чистење на брегот на Осломејското Езеро и постави соодветни знаци за забрана за фрлање на каков ...
сите 3 | | | веќе видена

next