Во Момин Поток згрижени 10 лица

До Црвен крст на град Скопје се пристигнати 12 дојави од граѓани кои резултираа со згрижување на 10 лица. – Вкупно 45 волонтери и професионалци се ангажирани за 24 часовна поддршка во прифатилиштето за истото непречено да функционира. Мобилните тимови на Црвен крст се присутни на терен и по дојава на граѓани дејствуваат на терен – велат од Црвен крст. Заради студениот бран кој ја зафати нашата ...

⇐ DailyStart.mk ⇒