Сите молчат за случајот „Лажна бременост“

Нема став од Здружението на гинеколози, ни од Лекарската комора каде што претставката од пациентката стои во фиока цела година, бидејќи од технички причини не може да се формира комисија која ќе ја процени стручноста на лекарот Јасмина Ј. Вељановска Ниту лекарите, ниту надлежните институции сакаат да дадат стручно мислење за работата на гинекологот, кој девет месеци ја манипулирал пациентката ...

⇐ DailyУтрински ⇒