МНР: Во Солун е примен повик од македонско семејство кое не се наоѓа во загрозувачка ситуација

Во конзулатот во Солун е примен повик од едно македонско семејство кое е на летување, но истото не се наоѓа во опасна загрозувачка ситуација. Од МНР додаваат дека врнежите и силниот ветар се очекува да престанат утре на пладне. Во македонскиот конзулат функционира дежурен телефон 00306987200410, на кој може да се обратат македонски државјани во случај на потреба. Интензивните врнежи што ја ...

⇐ DailyФактор ⇒