Мирен протест на граѓаните на Кочани

И вечерва граѓаните на Кочани преку мирен протест и дадоа подршка на иницијативата „За заедничка македонија“ отфрлајки ја тиранската платформа и напорите на СДСМ и албанските партии за редефинирање на државата. Пред присутните се обрати Гордана Манева, педагог од Кочани која ги повтори барањата на граѓаните за унитарноста на државата за зачувување на единството. – Ние сме Македонци и Македонци ќе ...

⇐ DailyМрежа ⇒