Мирчевски: Заев да не излегува од рамките на уставот

Се надевам дека лидерот на СДСМ, Зоран Заев нема да подлегне на повиците кои деновиве ги слушаме од проопозициски интелектуалци и аналитичари кои го повикуваат надвор од оние уставни процедури да оформи Влада, со што државата би била вовлечена во сериозен конфликт, порача Ненад Мирчевски, главен и одговорен уредник на „Република".Во анализа на ТВ НОВА тој го образложи својот став дека по 53 дена ...

⇐ DailyВечер ⇒