Министорот Тодоров со екипите на брзата помош им помагаше на повредените

Екипите на брзата помош, по апелите за нивно непопречување, успеаја да дојдат до Собранието и да им помогнат на повредени. заедно со една од екипите беше и министерот за здравство Никола Тодоров кој им помагаше на повредените. Со него подоцна беше и пратеникот Владимир Ѓорчев, кој помагаше за носење на повредените до лекарските екипи.

⇐ DailyВест ⇒