Милошоски тврди дека СДСМ најавува манипулативни реформи за образованието

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски на Фејсбук пишува дека уште не е формирана Владата, а СДСМ според него без образ ги најавува манипулативните „реформи” во образованието. Според изјавата на Дамјан Манчевски од СДСМ, објавена од Милошоски, СДСМ драстично ќе ги зголемат платите во образованието кои, според Манчески, изнесувале 12.000-14.000 денари. Во 2006 година платите во образованието ...

⇐ DailyФактор ⇒