Мијалков тврди дека е невин и вели ќе се јавува на суд

Екс директорот на Управата за безбедност и контразузнавање, Сашо Мијалков дојде во Апелациониот суд каде на седница се расправаше по жалбата на СЈО за мерката притвор којашто се бараше за него, како обвинет во споениот случај „Таргет“ и „Тврдина“. Вели дека е невин и дека нема да ја напушти државата. „Совесно се јавував на секој повик во СЈО, на последниот повик се вратив порано од пат што е ...

⇐ DailyФактор ⇒