„Мичуринска средба“ по 21-ви пат

Традиционалната „Мичуринска средба“ в петок ќе се одржи по 21-ви пат на платото во паркот во населбата Мичурин. Организатор е Здружението на граѓани „Мичуринска средба“ со поддршка на општина Аеродром. Традиционалната „Мичуринска средба“ в петок ќе се одржи по 21-ви пат на платото во паркот во населбата Мичурин. Организатор е Здружението на граѓани „Мичуринска средба“ со ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒