„Мега Продукција“ со снимка од денешната матурска парада

Познатата охридска продукциска компанија „Мега Продукција“, со видео снимка направена со дрон го овековечи танцот на охридските матуранти, што се одржа точно напладне, на градскиот плоштад. На годинешната матурска парада што се одржа по единаесетти пат, учествуваа 400 матуранти од сите средни училишта во Охрид.

⇐ DailyOhridNews ⇒