Во Маврово 68 сантиметри снег

Во Маврово утрово е најстудено, -20 степени, и има најмногу снег, 68 сантиметри. Во Маврово утрово е најстудено, -20 степени, и има најмногу снег, 68 сантиметри. Висината на снежната покривка е 49 сантиметри во Пожаране, 45 во Лазарополе, 35 во Тополчани, 28 во Тетово, 27 во Дебар, 24 во Крушево, 23 во Ѓуриште, 22 во Берово, 17 во Крива Паланка, 16 во Битола, 12 во Куманово и ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒