Матурантите танцуваа Квадрил

Освен танцот и матурските прослави, за учениците кои завршуваат средно следи чекорење на патот кон светот на возрасните. За полагање на испитот на зрелоста, државната матура се пријавиле 16. 426 кандидати. Екстерниот предмет по мајчин јазик , кој е Околу 2000 ученици кои годинава завршуваат средно образование денеска учествуваа на матурската парада, ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒