Македонското вино и сирење се надалеку прочуени

Викендов нашиот град во знак на „Фестивалот на вино и сирење“. Продолжува традицијата македонските винарски визби, млекарници и индивидуални производители на сирење, на едно место, на неколку штандови на плоштадот Крушевска Република во Охрид да ги презентираат своите производи пред туристите и останатите посетители. Заменик градоначалникот на општина Охрид, Ангел Јанев вели дека оваа ...

⇐ DailyТВМ ⇒