Лустрираните задоволни од одлуката на Вишиот управен суд

Лустрираните, чии предмети Управниот суд ги поништи во април минатата година, се задоволни од одлуката на Вишиот управен суд, кој, пак, деновиве го потврди поништувањето со тоа што ги одби жалбите на Комисијата за лустрација. Велат дека целиот процес од самиот почеток бил политичка хајка и пресметка со неистомислениците. Бабовски беше четири пати лустриран, а исто толку пати Управниот суд ги ...

⇐ DailyТелма ⇒