Лидија Неделкова бара соочување со судскиот совет пред новинари

Поранешната претседателка на Врховниот суд Лидија Неделкова, во среда, ќе бара јавност на седницата на Судскиот совет, на која ќе се разгледуваат приговорите од кандидатите за претседатели на судовите кои се незадоволни од вонредното оценување. Како што пишува sakamdakazam.mk, таа ќе побара да присуствува лично, но ќе бара и јавност на седницата. Неделкова вели дека ќе инсистира да присуствуваат ...

⇐ DailyАктуелно24 ⇒