Со кое лице докторот-митаџија Ставриќ плука по досега најголемиот проект во македонското здравство?

Дејан Ставриќ, докторот кој јавноста го памети поради земање мито за посредување за добивање на инвалдиска пензија, гостуваше во 24 Анализа на Телевизија 24, каде го критикуваше проектот за изградба на нов Клинички центар „Мајка Тереза“. За докторот-митаџија воопшто не е важно што со новиот клинички центар ќе бидат поставени и нови стандарди за квалитет на здравствените услуги во Македонија, па ...

⇐ DailyКурир ⇒