ЛДП: Договорот за новиот Клинички центар е скандалозен, носи поделба и беззаконие во државата

ЛДП посочува дека Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил Димитриев денеска потпишале скандалозен и бескруполозен договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, свесно произведувајќи нови линии на поделба и беззаконие во Р Македонија. „Потпишувањето ваков договор од страна на лице кое не е ништо друго, освен пратеник во новиот собраниски состав, е класично кршењето на Уставот и законите во ...

⇐ DailyМакфакс ⇒