„Лавовите“ бараат македонските партии да ги прецизираат црвените линии

Поранешната единица „Лавови“ се огласи во јавноста по повод политичката ситуација, со повеќе барања. Претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов да го повика амбасадорт на Република Албанија во земјава и од него да побара јавно извинување за мешањето во внатрешните работи на земјата и итно отфрлање на Тиранската палтформа. Ова е првото барање во писменото соопштение кое поранешната единица за брзи ...

⇐ DailyФактор ⇒