Куманово на нозе- реки од народ За заедничка Македонија

Граѓаните на Куманово и вечерва се приклучија на маршот во организација на иницијативата „За заедничка Македонија“. Кумановчани од ден во ден во се поголем број ги повторуваат пораките за зачувување на унитарниот карактер на државата и против двојазичноста, промена на Уставот и отфрлање на тиранската платформа.

⇐ DailyРепублика ⇒