До крајот на месецов нови претседатели на Врховен и Кривичен

Судскиот совет прифатил дел од приговорите за оценките на кандидатите за претседатели на Врховниот и на Кривичниот суд и со тоа била извршена корекција во бодувањето на нивниот труд. Седницата се одвиваше зад затворени врати, а претседателот на Советот, Зоран Караџовски, не дозволи јавност и присуство на судијката Лидија Неделкова, кандидат за претседател на Врховен, која побара лично да го ...

⇐ Daily24 Вести ⇒