Костовски: Случајот „Тендери“ на СЈО е политички монтиран процес

Случајот „Тендери“ кој го отвори Специјалното јавно обвинителство (СЈО), а се однесува на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската револуционерна борба е целосно монтиран процес, и дел од политичката пропаганда на СДСМ која има за цел да го оцрни ВМРО-ДПМНЕ, изјави во понеделникот пред новинарите Дарко Костовски. ...

⇐ DailyНет Прес ⇒