Координација за договор околу точката за разрешување на Зврлевски

Точката за разрешувањето на Марко Зврлевски официјално и формално е заглавена, бидејќи со влегувањето на ребалансот на буџетот на комисиска расправа, се во Собранието е фокусирано токму на оваа точка. Сепак, според информации на телевизија 24, спикерот Талат Џафери во наредните денови ќе се обиде да направи координација со пратеничките групи, со цел да постигне концензус или некаков договор за да ...

⇐ Daily24 Вести ⇒