Контраспин: Груевски одново спинува за суштината за СЈО

Исказите се недвосмислен спин, зашто суштината на продолжувањето на рокот за СЈО не е во функција на теорија на заговор против Македонија, туку напротив, во откривање на вистината за лагите кои им се пласирале на граѓаните, во откривање на вистината за организираниот криминал, корупцијата на високо ниво и неодговорното владеење Лидерот на ВМРО – ДПМНЕ во подолго интервју за весникот „Дневник“ ...

⇐ DailyРепортер ⇒