Конкурс за зелени бизнис идеи

Здружението за социјални иновации „АРНО“ објавува конкурс за зелени бизнис идеи кои промовираат традиционална изработка на производи кои користат ресурси од локалната заедница и поттикнуваат иновативни идеи за развој на животната средина. „Филантропија преку зелени идеи“ е годишен конкурс кој поддржува развој на мали, локални одржливи бизнис идеи во Албанија, Косово, Македонија, Црна Гора, Србија ...

⇐ DailyМакфакс ⇒