Коневски: Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

Би сакал да потенцирам дека во руралниот дел се изградени повеќе од 50 километри фекална канализација, асфалтирани се повеќе од 30 километри патишта, изградена е нова водоводна мрежа и во моментов се работи на изградба на атмосферска канализација. Целосно е проширен патот горно-долно Лисиче, изградивме прва градинка во руралниот дел, во училиштето Гоце Делчев изградивме спортска сала, во секое ...

⇐ DailyКурир ⇒