Во Кичево девет лица се здобиле со скршеници

Во текот на вчерашниот ден девет лица се здобиле со скршеници по пад на мраз, а седум биле со згмечувања и дисторзии, информираат од Одделението за ортопедија во Општата болница во Кичево. На лицата со скршеници, лекарите им ставиле гипс и ги пуштиле на болничко лекување. - Меѓу пациентите се лица од сите возрасти, има млади и повозрасни. Со таа разлика што младите најчесто кршат раце и зглобови, ...

⇐ DailyСпектра ⇒