Кампања „НЕ за селфи на воз-вреди да живееш“

“Не за селфи на воз – вреди да живееш” е новата кампања на Македонски Железници Транспорт. Кампањата се наметна како потреба по детска игра која заврши кобно кога две малолетни деца минатата недела се здобија со тешки телесни повреди од струен удар во обид да направат фотографија качени на вагон цистерна. Едно од нив, поради изгореници од 2 степен, ја изгуби битката со животот неколку дена ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒