Каде има забрани и колкави се задржувањата на граничните премини- ова е состојбата на патиштата

ЗАБРАНИ ЗА ТЕШКИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА : Забрана за сообраќај за тешки товарни возила има на патниoт правец: крак Маврово – Дебар, каде за останатите возила задолжително е користење на зимската опрема. СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови по влажни коловози, со остатоци од снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи од Македонија пат. Поради ниски температури ...

⇐ DailyКурир ⇒