Јавни седници во Апелација, се очекуваат одлуки за барањата за мерки за обвинетите

Во Апелациониот суд денеска ќе се одржат седници на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата и барањата за мерки на тимот на Катица Јанева. Во саботата Апелациониот суд објави шест одлуки, а денеска се очекува да бидат објавени и другите одлуки на Апелација за барањата на СЈО за притвор и други мерки за обвинетите. Апелација ...

⇐ Daily24 Вести ⇒