Изјавата на Груевски за нападната држава - најкоментирана тема

Протест во организација на иницијативата „За заедничка Македонија“. Интервјуто на Груевски во кое вели дека државата е нападната и народот треба да ја спаси, протестите на „За заедничка Македонија“ и колумната за иселувањето на младите, предизвикаа најмногу коментари на нашите читатели. Пренесуваме дел од нив. Поплава од коментари на веб-страницата на РСЕ по нашата информација за интервјуто на ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒