Изгоре куќа во Охрид, се бара помош од сите хумани луѓе

Роденденот на 52 годишниот охриѓанец Музафер Садик, се претвори во пекол-наместо да го прославува во топол дом, опкружен со најблиските,скромниот семеен ручек се претвори во битка за спас на три животи. Роденденот на 52 годишниот охриѓанец Музафер Садик, се претвори во пекол-наместо да го прославува во топол дом, опкружен со најблиските, скромниот семеен ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒