Како ќе изгледа новата популарна сала за концерти?

Сѐ уште се работи на проектите за реконструкција на Kонгресниот центар „Александар Македонски“ (Универзална сала), иако проектирањето за старо-новиот објект веќе требаше да биде готово. Планот за осовременување на Универзалната сала во Скопје предвидува и обезбедување нова и најсовремена аудио и видео опрема која ќе овозможува одржување секаков вид настани. Со реконструкцијата салата ќе добие ...

⇐ DailyStart.mk ⇒