Иванов отиде до Унгарија за да долее „масло“ во Македонија

Ако еден политичар тргне со реториката дека е загрозена државата, дека е крај на Македонија, дека почнуваат поделби и дека има уставна одговорност да ја сочува, тој ќе најде на одобрување на еден дел од населението. Проблемот е што другиот дел од населението тоа не го прифаќа, и ако се повикуваат на народот на улица да ги разреши проблемите кои тие не можат да ги разрешат, тогаш тоа е рецепт за ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒